Teamfoto Precies Techniek B.V.
Werkzaam in Hoogeveen, hoofdvestiging Emmeloord

Maak uw huis klaar voor de toekomst

Redactie hoogeveen-elektricien.nl, 21 juni 2024
Precies Techniek B.V.: uw ervaren elektricien in Hoogeveen

Er zijn diverse mogelijkheden om uw huis duurzamer te maken, zowel op grote als kleine schaal. De elektricien kan u helpen bij het kiezen uit diverse mogelijkheden om uw huis te verduurzamen. Een optie is om Led-verlichting, een elektrische kookplaat en zonnepanelen te plaatsen.

Welke mogelijkheden heeft u om uw huis te verduurzamen?

Bent u van plan uw verlichting te vernieuwen of gaat u uw huis verbouwen?Wacht niet langer en maak uw huis milieuvriendelijker door uw verlichting aan te passen. Verander uw huis in een duurzame woning door overal Led-verlichting te laten plaatsen.

Door over te stappen op Led-verlichting kunt u uw energieverbruik tot wel 90% verminderen in vergelijking met conventionele gloeilampen. Hierdoor kunt u flink besparen op uw energierekening, wat natuurlijk gunstig is voor alle huishoudens. Bovendien gaan Led-lampen veel langer mee dan traditionele gloeilampen, waardoor ze minder vaak vervangen hoeven te worden.

Een duurzaam huis dankzij elektrisch koken: wat zijn uw mogelijkheden?

Elektrisch koken is in elk huis mogelijk, alleen moeten er soms wat aanpassingen gedaan worden. Een voorbeeld hiervan is de meterkast of de toevoer van stroom. De meterkast moet genoeg stroom kunnen genereren om de kookplaat te kunnen gebruiken.

Het kan gebeuren dat de stroom uitvalt als u dit niet doet, omdat de stroomvraag van de elektrische kookplaat te hoog is. Het is verstandig om een elektricien in te schakelen om dit voor u te regelen en zodoende dergelijke problemen te voorkomen. Het gebruik van elektriciteit bij het koken resulteert in bijna geen verlies van elektriciteit, terwijl dit wel het geval is bij gasgestookt koken.

Zonnepanelen: de duurzame oplossing voor uw woning

Een duurzame keuze voor uw huis is het plaatsen van zonnepanelen op het dak. Deze aanpassing aan uw huis vergt echter wel wat meer voorwerk dan het plaatsen van een elektrische kookplaat en Led-verlichting. Om te garanderen dat zonnepanelen veilig op uw dak geïnstalleerd kunnen worden, moet het dak in goede conditie zijn.

Voor het duurzamer maken van uw huis heeft u ongeveer 15 zonnepanelen nodig, afhankelijk van het type paneel en de afmetingen van uw dak. Gemiddeld duurt het 6 tot 8 jaar voordat u de kosten van zonnepanelen heeft terugverdiend. Vergeet niet dat de zonnepanelen periodiek onderhoud vereisen om optimaal te blijven presteren en zoveel mogelijk zonnestralen op te vangen.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 0527 221 204 Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Precies Techniek B.V.

Precies Techniek is opgericht in 2004. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd en hebben elk hun eigen specialisme. Hierdoor zijn we breed gespecialiseerd en kunnen wij al het werk op het gebied van elektra u uit handen nemen. Van grote projecten zoals de installatie van zonnepanelen tot kleine storingen, onderhoud en keuringen van uw elektrische installaties. Hierbij ligt onze focus op duurzaam ondernemen. Dit uit zich onder andere in het verzamelpunt van Wecycle dat wij hebben. U kunt bij ons bijvoorbeeld TL-buizen, lampen, armaturen en dergelijke inleveren welke door Wecycle van 75% tot 90% gerecycled worden. Bent u op zoek naar permanente ondersteuning? U kunt ons ook inschakelen voor projectbegeleiding. Wij kunnen bijvoorbeeld veel mensen inzetten op langdurige projecten.


VCA,NEN 3140,NEN 1010